VÉLEMÉNYEK

„Zsuzsa veszélyes coach: maximális jelenléttel és figyelemmel fordul feléd, és meghallja még azt is, amit még talán magadnak sem mertél kimondani.

Mindezt úgy jelzi vissza Neked, hogy tudhatod: biztonságban vagy Te is és a titkaid. Ez azonban csak a kezdet. A felismeréseket új bátorság és merészen új opciók kísérik.

Próbáld ki, nem fogsz csalódni!”

Izsák Norbert

PhD, MCC

„Zsuzsival egy munkahelyi elakadásom kapcsán volt szerencsém együtt dolgozni.

Zsuzsi munkája során vegyíti az intuitív és a tanult coaching módszertanokat – jóval tágabb perspektívát adva ezáltal a folyamatnak.

Holisztikus szemléletben látja az ügyfelet – emberi érzéseivel, problémáival és blokkjaival együtt. Megközelítésével képes a felszín alá menni és elvezetni ügyfelét a probléma gyökeréhez.

Ajánlom annak, aki régóta küzd valamilyen elakadással, legyen szó munkahelyi vagy magánéleti elakadásról, de eddig nem talált megfelelő szakmai támogatást ennek feloldására.”

dr. Béres Eszter

HR vezető, Mercedes - Benz Hungária Kft.

„Zsuzsi számomra csodálatra méltó tulajdonsága, hogy a coaching során végigéli mindazt, ami bennem, az ügyfélben lezajlik, s sokszor sokkal finomabban érzékeli az én kapcsolt érzéseimet, mint én magam. Amikor aztán ezeket visszajelzi, akkor egy olyan fogantyút kapok a saját dilemmáimhoz, amin keresztül szinteket tudok lépni mélységi megértésben. Ezt a fajta jelenlétet tanulom többek között tőle is. Nagyon szívesen ajánlom!”

Schauermann Tamás

Karrier és tanuláscoach, Narrative Bt.

„Az egyetlen közös mindenkiben a világon, hogy napi 24 óránk van életükre és céljaik megvalósítására. A valóban fontos célok azonosítása, az oda vezető út felépítése, az elért eredmények megbecsülése nagy jelentőséggel bír a legkiválóbb eredmények eléréséhez.

Pántya-Vida Zsuzsát anyukaként ismertem meg, majd az üzleti élet során ismét összetalálkoztunk. Zsuzsi coachingja során megtanított a célok és az elérésükhöz szükséges út megtervezésére, a részeredmények, a végcél és az azt követő siker értékelésére. Azóta minden élethelyzetben próbálom tudatosan alkalmazni a megtanultakat mind a magán- és az üzleti életben.

Számomra hatalmas pozitív önismereti löketet adott a Zsuzsival töltött coaching idő és a személyes beszélgetés. Néhány már általam is felismert jegyet megerősített és kellemes meglepetéseket is okozott, amik biztonságérzet adnak, hogy bátrabban merjek haladni a tervezett utamon.”

Kocsik-Marossy Virág

vezérigazgató/CEO, Debreceni Vagyonkezelő

„Nehéz megfogalmazni, hogy mitől jó coach valaki. Mitől érzed azt minden egyes alkalom után, hogy ez nehéz volt, de folytatni kell, és mitől érzed azt, hogy mindenképp együtt kell továbbra is dolgoznotok.

Ezen gondolkodom, miközben Zsuzsiról szedem össze a gondolataimat. Nem mindenkinek van meg az a bizonyos hatodik érzéke. És ha birtokolja is esetleg valaki, nem biztos, hogy tud róla. Ha észleli, akkor sem biztos, hogy tudja vagy akarja használni.

Több alkalom kellett, mire megértettem, mi Zsuzsi titka. Lát és ért engem. Látja és érti azokat, akikkel dolgozik. Talán jobban, mint mi magunkat, mert ő nem vész el a részletekben, hanem használva ezt a különös érzéket, kristálytisztán vezet a kérdéseivel végig az úton. Meglátja a lényegünket: azt, akik vagyunk, eredendően, máz és álarc nélkül. Segít nekünk, hogy ugyanezt mi is meglássuk, még ha nehéz is. Mert ez néha verejtékkel és fájdalommal jár. De mindenkinek szüksége van arra, hogy megismerje saját magát. Nekem Zsuzsival sikerül.”

Kozma Anita

„Sorsszerű volt a találkozásunk és kölcsönösen jobbá tettük egymás életét. Kezdetben edző-edzett kapcsolat volt közöttünk, amely később coach-coacholt szövetséggé teljesedett ki.

Mint személyi edzett: kitartó és céltudatos, nagyon magas munkamorállal rendelkező egyéniség. Coachként pedig csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni: gyökeresen megváltoztatta az életemet fizikailag, lelkileg és szellemileg is erősebb lettem. Figyelmesebbé, megértőbbé, nyugodtabbá és kedvesebbé váltam általa.

Szeretem a coaching foglalkozásainkat, minden egyes alkalommal örömmel és gyermeki izgalommal érkezem hozzá, mert tudom, hogy sokkal jobb emberként fogok tőle elköszönni.

Györfi Zsolt

Korrektív tréner, Bro’Z Gym - Debrecen