Adj Coachingot Ajándékba!

Boldog, könnyed, önbizalommal teli és szabad életre vágyunk. Jobb és mélyebb kapcsolatokra. Szeretnénk irányítani az életünk alakulását. A coaching segít az ÖNIRÁNYÍTÁSBAN és a kapcsolatok MÉLYÍTÉSÉBEN is. Micsoda ajándék, ha kacatok helyett mély kapcsolatot adhatunk! Gondolj csak bele, hogy valódi ÖNMAGUNK megismerésénél, valamint fontos és értékes céljaink elérésénél lehet-e nagyobb ajándék?

Kérj vagy adj coachingot ajándékba, hiszen az önmagunkkal való kapcsolat rendezése után a világ és céljaink felé is máshogyan fordulunk.

Kattints a GOMB-ra és olvasd el a részleteket!

Néhány visszajelzés a coachingról:

„Több alkalom kellett, mire megértettem, mi Zsuzsi titka. Lát és ért engem. Látja és érti azokat, akikkel dolgozik. Talán jobban, mint mi magunkat, mert ő nem vész el a részletekben, hanem használva ezt a különös érzéket, kristálytisztán vezet a kérdéseivel végig az úton.”
— Anita

„Zsuzsi munkája során vegyíti az intuitív és a tanult coaching módszertanokat – jóval tágabb perspektívát adva ezáltal a folyamatnak. Holisztikus szemléletben látja az ügyfelet – emberi érzéseivel, problémáival és blokkjaival együtt. Megközelítésével képes a felszín alá menni és elvezetni ügyfelét a probléma gyökeréhez.”
— Eszter

?

Ajándékutalvány

Add szeretteidnek, vagy lepd meg vele magadat!

Hogy’ kell ezt elképzelni?

„Nem is értem, hogyan lehet coachingot adni ajándékba” — gondolhatod, és tudod mit, teljesen megértem. Hogyan lehetne ezt becsomagolni, és hogyan lehetne mesélni róla, mit is adsz!?

De nézd csak: kacatok helyett — amit mások tömegével vesznek ilyenkor — te adhatsz valami egészen mást.

Boldog, könnyed és szabad életre vágyunk. Szeretnénk irányítani az életünk alakulását. Időnként elhatározásokat is tesztünk. Ám újra meg újra beletörik a bicskánk az egyedüli próbálkozásokba. Ez olyan személlyel is könnyedén megeshet, aki fontos számodra.

Egy szakember vezetésével viszont végbemennek a vágyott változások. Végre mély és bensőséges kapcsolatot tud kialakítani önmagával.
Mit gondolsz, valódi ÖNMAGUNK megismerésénél, valamint értékes céljaink elérésénél lehet nagyobb ajándék?

Adj coachingot ajándékba annak, aki fontos számodra, hiszen az önmagával való kapcsolat rendezése után a világ és céljai felé is máshogy fog fordulni.

Na de, hogyan is néz ez ki?!

Kérhetsz EGY vagy HÁROM alkalmas coachingot, ahol én mindent megteszek, hogy neki ez egy maradandó és valódi érték lehessen. Így most mi szövetségesek lehetünk. Ráadásul én azon fogok ügyködni, hogy a végén NEKED lehessen hálás, amiért ilyen különleges élménnyel lepted meg őt.

Az ajándékutalvány 90 perces coaching alkalomra vonatkozik. Választhatsz EGY vagy HÁROM alkalomra vonatkozó ajándékutalvány közül. Az utalványt elektronikusan TE fogod megkapni. Kinyomtathatod, de digitálisan is érvényes. Az ajándékozás ideje azért fontos, mert onnantól számít a felhasználhatósági idő. Az EGY alkalomra szóló utalvány érvényességi ideje 6 hónap, a HÁROM alkalomra szóló utalványé 9 hónap.

Tehát:

az ajándékutalványt neked küldöm → ezt te adod át és → ő, vagyis a megajándékozott személy fogja tudni majd beváltani nálam. ⇒ Ő lesz elégedett, amit majd neked fog megköszönni.

Kattints a GOMB-ra és válaszd ki, melyik utalványt szeretnéd ajándékozni!

„Zsuzsa veszélyes coach: maximális jelenléttel és figyelemmel fordul feléd, és meghallja még azt is, amit még talán magadnak sem mertél kimondani.”
— Norbert

„Zsuzsi coachingja során megtanított a célok és az elérésükhöz szükséges út megtervezésére, a részeredmények, a végcél és az azt követő siker értékelésére. Azóta minden élethelyzetben próbálom tudatosan alkalmazni a megtanultakat mind a magán- és az üzleti életben. Számomra hatalmas pozitív önismereti löketet adott a Zsuzsival töltött coaching idő és a személyes beszélgetés.”
— Virág

„Több alkalom kellett, mire megértettem, mi Zsuzsi titka. Lát és ért engem. Látja és érti azokat, akikkel dolgozik. Talán jobban, mint mi magunkat, mert ő nem vész el a részletekben, hanem használva ezt a különös érzéket, kristálytisztán vezet a kérdéseivel végig az úton.”
— Anita

Na, de ki is ez a Zsuzsi?! Itt olvashatsz róla >>

Pántya-Vida Zsuzsa
coach, ‘Az Önazonos Nő Iskolája’ alapítója

Ki vagyok én?

Sok éves önismereti munkám során rájöttem, hogy nem mindegy honnan indul egy ember. Emiatt — a közvetlen családom, neveltetésem és környezetem miatt — fontos volt felülvizsgálnom, milyen hitrendszereket szükséges újra értelmeznem és átalakítanom, hogy ne az életem elején — többnyire öntudatlanul — kialakított képek határozzák meg a következő lépéseimet. Ez persze a kedvezőtlen mintázatokra volt igaz.

Az én sztorim onnan indul, hogy a megfoganásom és születésem miatt két fiatal álmai hullottak porba. Mérgesek voltak egymásra, a szüleikre és a világra. Emiatt engem egy folyamatos, de nem tudatos bűntudat gyötört, és a gyermekéveimben próbáltam láthatatlanná válni, hogy minél kevesebb gondot okozzak. Nem foglalkoztam az igényeimmel. Nem voltak vágyaim, terveim. Önértékelésem is mélyen volt a porban. Csak a fantázia világa és a zenehallgatás jelentett csipetnyi örömet és egyfajta kiteljesedést.

Ezeken keresztül tudtam megélni az érzelmeimet.

És úgy maradtam.

Később pedig nem értettem, hogy miért nincsenek céljaim. Ahogyan azt sem, hogy ha mégis belefogok valamibe, az miért nem sikerül. Nem volt kitartásom. Stresszevővé váltam és rengeteg elkerülő stratégiám lett. Piszok nehéz volt kikapcsolni a kifogásokat.

A trükk végül az lett, hogy elkezdtem felfedezni, hogy hol van a fókuszom. Vagyis újra kellett tanulnom, hogy a fókusz azon legyen, amit szeretnék. Ebből született meg ‘Az Önazonos Nő Iskolája’, amiről itt olvashatod el a részleteket.

© 2022 Pántya-Vida Zsuzsa – Minden jog fenntartva | Készítette: DONTWAITFLY

Főoldal | Kapcsolat | Rólam