AZ ÖNAZONOS NŐ ISKOLÁJA

2024. májusában kezdődik a következő évfolyam.
Beiratkozás előtt jelentkezz egy 30 perces konzultációra!
Akkor is jelentkezz, ha te már május előtt is szeretnél önazonosabban és őszintébben élni.

Lépj a Valódi Önmagad Felé!

Avagy hogyan válhat az önállóság, az önbizalom, az önazonosság és az őszinteség a mindennapod részévé?

Talán már te is hallottad, hogy a mélyen átalakító és tartós változás mindig belülről indul. Képzeld el egy pillanatra, hogy minden, ami a külvilágban zajlik, csak a jéghegy csúcsa. Az igazi munka, az igazi felfedezés odabenn történik.

Az ‘Önazonos Nő Iskolája’ egy lehetőség arra, hogy mélyre áss, hogy megismerd önmagad, és a belső erődet felszabadítsd.

Most már lehet jelentkezni ‘Az Önazonos Nő Iskolájá‘-nak harmadik évfolyamába. Már a második évfolyam is véget ér.

A résztvevők visszajelzéseiből kiemelek néhány dolgot a hasznosságuk miatt:

 • jobban tudnak a jelenben lenni,
 • képesek hatékonyabban és tartósabban a céljaikra fókuszálni,
 • könnyebben és mélyebben tudnak kapcsolódni az emberekhez,
 • nehezebb kibillenteni, elbizonytalanítani őket, ami szuper érzés ennyi bizonytalanságot okozó tényező között.

Ha tudsz azonosulni a célommal, hogy a világnak szüksége van minél több

 • határozott,
 • önazonos,
 • őszinte,
 • erős és
 • felszabadult nőre, és

nyitott vagy felfedezni, hogyan válhat ez személyesen a te hasznodra, akkor jelentkezz te is egy díjmentes 30 perces online konzultációra, ahol felteheted a legfontosabb kérdéseidet is.

Túl a jó kislány
szindrómán

Erős vagy, mégis gyakran erőtlennek érzed magad? Neked is egy halom szerepben kell helytállnod, ami néha lehetetlen küldetésnek tűnik? Vagy talán benned is felsejlett már, hogy lehet, nem is a saját életünket éljük, hanem sokkal inkább egy átvett minta rángat minket?

Nem kell ennek így maradnia — ha nem akarod. Lehetsz te is önazonos nőként összhangban a belső erőddel.

Ebben segít “Az Önazonos Nő Iskolája”, ami nem csupán egy további tanfolyam a sorban. Ez egy sorsfordító tapasztalat lehet számodra is, amely segít visszatalálni önmagadhoz, és lerántja a leplet mindazokról a társadalmi és generációs tévhitekről, valamint nőkkel kapcsolatos mítoszokról, amelyek korlátoztak eddig. Önbizalmat építünk és energetikailag rendbe tesszük a testet-lelket.

Itt nem arra kapsz ösztönzést, hogyan lehetne továbbra is meghunyászkodni.  Itt nem is azt tanulod meg, hogyan hajolj meg és legyél jó kislány. Ez az önazonosságod és a belső erőd felé vezető út eleje. Itt megtanulod, hogyan merj kiállni önmagadért és céljaidért, és bátran hozz olyan döntéseket, amelyek összhangban vannak az álmaiddal és vágyaiddal.

Átfogó nézőpont

Én nem csupán a szerepeidet látom, hanem téged, és a valós értékességed. Komplexen szemlélem a nőt. Személyesen is bejártam a női poklot és mennyet. Az Önazonos Nő Iskolájában testtudatosságot és koncentrációt fejlesztünk — átfogó perspektívából szemlélve az életedet.

;

Erre ne számíts!

Az ‘Önazonos Nő Iskolája’ nem a csodaszerek és a varázslatos „gyorsjavítások” gyűjteménye. Ha olyan helyet keresel, ahol valaki elad egy univerzális, „mindenre jó” megoldást, akkor valószínűleg nem ez a legjobb választás számodra. Itt nem szórjuk a csillamporos önbizalmat, és nem ígérek rövidtávú, felszínes sikereket sem, és nem növesztjük az intellektust sem.

Nem egy „előfőzött” és „konyhakész” elméletet fogsz öntudatlanul bemagolni — pusztán azért, hogy mások szemében okosabbnak tűnhess. Az iskola nem kínál semmilyen készen kapott megoldást; de amit kínál, az egy olyan támogató közösség és eszköztár, amely segít abban, hogy saját magad legyél a változásod irányítója.

Nem fogsz dogmatikus ideológiákat vagy elcsépelt, „egy méret mindenkinek” megoldásokat találni. Ehelyett bátorítani foglak téged, hogy fedezd fel a saját igazságodat, és kapcsolódj az önvalóddal. Hozzád szóló, gyakorlati bölcsességeket és eszközöket nyújtok, amelyek segítenek navigálni az élet kihívásai között.

Légy tisztában vele, a valódi változás innen indul: a belső munkától, az önismerettől, és a folyamatos gyakorlástól.

Nem vagyok varázsló, annyit tudok segíteni, amennyit te megengedsz.

Ahonnan jövök

Sok éves önismereti munkám során rájöttem, hogy nem mindegy honnan indul egy ember. Emiatt — a közvetlen családom, neveltetésem és környezetem miatt — fontos volt felülvizsgálnom, milyen hitrendszereket szükséges újra értelmeznem és átalakítanom, hogy ne az életem elején — többnyire öntudatlanul — kialakított képek határozzák meg a következő lépéseimet. Ez persze a kedvezőtlen mintázatokra volt igaz.

Az én sztorim onnan indul, hogy a megfoganásom és születésem miatt két fiatal álmai hullottak porba. Mérgesek voltak egymásra, a szüleikre és a világra. Emiatt engem egy folyamatos, de nem tudatos bűntudat gyötört, és a gyermekéveimben próbáltam láthatatlanná válni, hogy minél kevesebb gondot okozzak. Nem foglalkoztam az igényeimmel. Nem voltak vágyaim, terveim. Önértékelésem is mélyen volt a porban. Csak a fantázia világa és a zenehallgatás jelentett csipetnyi örömet és egyfajta kiteljesedést.

Ezeken keresztül tudtam megélni az érzelmeimet.

És úgy maradtam.

Később pedig nem értettem, hogy miért nincsenek céljaim. Ahogyan azt sem, hogy ha mégis belefogok valamibe, az miért nem sikerül. Nem volt kitartásom. Stresszevővé váltam és rengeteg elkerülő stratégiám lett. Piszok nehéz volt kikapcsolni a kifogásokat.

A trükk végül az lett, hogy elkezdtem felfedezni, hogy hol van a fókuszom. Vagyis újra kellett tanulnom, hogy a fókusz azon legyen, amit szeretnék.

Ha szeretnéd a kezedbe venni életed alakulását, és most úgy látod, hogy ‘Az Önazonos Nő Iskolája’ neked szól, jelentkezz egy 30 perces konzultációra, ahol minden számodra fontos kérdésedre megkapod a választ, és közösen megnézzük azt is, mi módon tudod a lehető legjobban kihasznalni az ebben rejlő lehetőséget.

Kinek szól?

Azoknak a nőknek szól, akik tudják, vagy legalább sejtik, hogy többre is képesek lehetnének. Azoknak, akiknek elegük van a mindennapos szorongásból, és ki nem állhatják a tehetetlenség érzését.

;

Akinek nem való
ez a program:

Ez a program nem való azoknak, akik még mindig a gyors és könnyű megoldásokban bíznak. Akik csak várnak, de nem cselekednek. Azoknak sem, akik még mindig azt hiszik, hogy valaki más majd megoldja a problémáikat, vagy hogy az élet csak akkor válhat jobbá, ha a körülmények megváltoznak. Ha te is közéjük tartozol, akkor ez a program nem neked szól.

‘Az Önazonos Nő Iskolája’ olyanoknak szól, akik készek kimozdulni a komfortzónájukból, és tenni azért, hogy az életüket jobbá válhasson. Akik belátják, hogy az önazonosság, az önállóság és az önbizalom fejlesztése nem egy pillanat műve, hanem egy hosszú út, és hogy ehhez elengedhetetlen a saját erőforrásokra és döntésekre való támaszkodás.

Ha azonban továbbra is a csodában vagy a külső megoldásokban bízol, ha nem vagy hajlandó megtenni extra kilométereket, akkor sajnos nem fogsz tudni valódi értéket kivenni ebből a programból. Hiszen ez azoknak szól, akik készek tenni azért, hogy valóban változtassanak az életükön, és szinte sóvárogva vágynak arra, hogy megtapasztalják az önállóság, az önbizalom és az önazonosság erejét és mélyen kapcsolódhassanak önmagukkal és másokkal is.

Mire számíts, vagyis mit fogsz kapni?

Elsősorban mély és átfogó tapasztalások sorozatára készülj, amelyek túlmutatnak a szokásos előadásokon és könyveken.

Ha belevágsz ‘Az Önazonos Nő Iskolájába’, készülj fel egy rendkívüli utazásra. Itt nincs helye unalmas elméleti ismereteknek vagy mások által kreált sémáknak. Ehelyett hónapról hónapra — a valós megéléseknek köszönhetően — mélyülni fogsz az önfelfedezésben és önismeretben, hiszen itt tapasztalati tanulásban lesz részed.

‘Az Önazonos Nő Iskolájában’ havonta 2 alkalommal találkozunk online:

 • egy háromórás, meditációval kiegészített alkalom, és
 • egy kétórás, mastermind jellegű beszélgetést tartunk, ahol felteheted a kérdéseidet, megosztahtod az előző találkózó óta megélt tapasztalataidat.

Tipp: a megtanult meditációt célszerű rendszeresen végezni és önreflexiós füzetet vezetni.

A meditációk és a csoportos munka segítenek abban, hogy mélyebben megértsd és átéld a női létezés különböző területeit: a test, az érzelmek, a gondolatok, a hitrendszerek és a kapcsolatok dimenzióit.

Nem elég érezni, jó, ha tudatosítod is.
Nem elég tudni, érdemes hagyni, hogy megérezhesd.

De itt jön a kulcsfontosságú különbség: ‘Az Önazonos Nő Iskolájá’-ban nem csak meditációkra, önmegismerésre és önfejlesztésre számíthatsz, hanem egy valódi kapcsolat alapú életszemléletet is elsajátíthatsz.

Hogyan működik ez?

Tapasztalati tanulásban lesz részed, ami azért jó, mert nem kell attól rettegned, hogy elfelejtesz egy másik ember által kitalált információt. Ehelyett saját élményeiden keresztül fogod tudni elsajátítani a számodra fontos és működő gyakorlatokat.

Elméletben és meditációs élménnyel a női létezés fontos területeit vizsgáljuk meg közösen, így te is tudatosíthatod ezeket magadban: test, érzelmek, gondolatok, hitrendszerek, viselkedési mintázatok, kapcsolatok.

De ennél több is vár rád: ‘Az Önazonos Nő Iskolájá’-ban valódi kapcsolatokat alakíthatsz ki olyan nőkkel, akik hasonló utat járnak be. Itt együtt oszthattok meg tapasztalatokat, segíthettek egymásnak, és közösen erősödhettek meg az önmagatokkal és másokkal való kapcsolódások terén is.

Önálló munka, támogatással: A két találkozó közötti időszakban az alkalmak során felmerülő tapasztaltakat tudatosíthatod és mélyítheted a hétköznapi tevékenységeidben, és mindezt támogató közösségben teheted.

Két egyéni coaching alkalommal is segítem a haladásodat, hogy személyre szabott, neked megfelelő támogatást kaphass. Nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is – a meditációval fizikai és érzelmi síkon is foglalkozunk.

Hallgass bele!

Légy önmagad! avagy hogyan éljünk önazonos életet?
Interjú Pántya-Vida Zsuzsával | Böberőtér #2

Mennyibe kerül ez a 9 hónapos folyamat?

 • Képzés díja: 9 x 40 000 Ft/hónap
 • A teljes folyamat díja előre fizetés esetén: 300 000 Ft

Ugyanakkor lehetőséget biztosítok a korán ébredőknek és azoknak, akik nyitottak gyorsan dönteni:

 • „Early Bird” ár 2024. március 31-ig: 270 000 Ft
 • „Super Early Bird” ár 2023. december 31-ig: 240 000 Ft

Röviden a lényeg

Ez a kilenc hónap egy komplex utazás, nem maradunk meg kognitív szinten, a meditációval a test emlékeit, elfojtott érzelmeket fogunk megélni. Igen, lesznek nehéz pillanatok is. A jutalom mindezért cserébe, hogy az út közben megélt események hatására kialakul a bizalom magunkkal kapcsolatban és egyre kevesebb külső megerősítés és validálás kell majd.

Lesz lehetőséged, lesz választásod a kapcsolatodban, a munkádban. Ahogy egyre őszintébben és magabiztosabban lépsz az életedbe, máris megnyílnak előtted a választások kapui. Nem kell tovább szenvedned azzal, hogy nincs beleszólásod az életed alakulásába.

Legyen szó kapcsolataidról, munkádról vagy éppen otthonodról, most már te leszel az irányítója a saját sorsodnak.

Ha úgy érzed, itt az ideje, hogy átvedd az irányítást az életed felett, és ha úgy gondolod, hogy ‘Az Önazonos Nő Iskolája’ neked szól, akkor ne habozz! Jelentkezz egy 30 perces konzultációra, ahol választ kapsz minden fontos kérdésedre, és közösen megnézzük, hogy a lehetőségeidet miként tudod a legjobban kiaknázni. Akkor is javaslom, hogy jelentkezz erre a konzultációra, ha túl távolinak tűnik számodra 2024 tavasza, és te előbb, akár most azonnal szeretnél szabadabb és őszintébb életet élni.

Apró betűs rész helyett:
Mit kell tudnod a képzésről?

A 9 hónapos folyamat nem jelenléti órákat tartalmaz, hanem egy online térben zajló, komplex és mélyreható program. A képzés folyamán havonta kétszer találkozunk: egy 3 órás meditációval egybe kötött tapasztalati tanulási szekcióval és egy 2 órás beszélgetéssel, amely kérdésekre ad választ és mastermind jellegű együttléttel szolgál. Sőt, nyáron még egy hónapos szünetet is tartunk, hogy időt adjunk az elmélyülésre és regenerálódásra.

Ahhoz, hogy igazán hasznos legyen számodra ez a 9 hónap, bele kell tenned magad.

Miért most?

Olyan időszakban élünk, amikor az erőforrásaink megfelelő használata nem luxus, hanem szükséglet.

Ma már nem elég gyorsabbnak vagy hatékonyabbnak lenni.

Olyan képességekre van szükség, amelyek mélyebbre visznek, és azt segítik, hogy az igazán fontos dolgokkal foglalkozz.

Jelentkezz a konzultációra!

;

© 2023 Pántya-Vida Zsuzsa – Minden jog fenntartva | Készítette: DONTWAITFLY