A

Ajánló

Lehet jelentkezni Az Önazonos Nő Iskolájába

Erős vagy, mégis gyakran erőtlennek érzed magad? Neked is egy halom szerepben kell helytállnod, ami néha lehetetlen küldetésnek tűnik? Vagy talán benned is felsejlett már, hogy lehet, nem is a saját életünket éljük, hanem sokkal inkább egy átvett minta rángat minket?

Nem kell ennek így maradnia — ha nem akarod. Lehetsz te is önazonos nőként összhangban a belső erőddel.

Ebben segít “Az Önazonos Nő Iskolája”, ahol olyan eszközöket fogsz kapni, amivel stabilizálhatod magadat, közösen lerántjuk a leplet a megkövült társadalmi és generációs tévhitekről, nőket érintő mítoszokról. Önbizalmat építünk és energetikailag rendbe tesszük a testet-lelket.

Meghunyászkodás és jó kislányos megalázkodás helyett képes leszel kiállni önmagadért és elképzeléseidért, tudsz és mersz bátor döntéseket meghozni, azokkal összhangban cselekedni.

Pántya-Vida Zsuzsa
coach, ‘Az Önazonos Nő Iskolája’ alapítója

Ki vagyok én?

Sok éves önismereti munkám során rájöttem, hogy nem mindegy honnan indul egy ember. Emiatt — a közvetlen családom, neveltetésem és környezetem miatt — fontos volt felülvizsgálnom, milyen hitrendszereket szükséges újra értelmeznem és átalakítanom, hogy ne az életem elején — többnyire öntudatlanul — kialakított képek határozzák meg a következő lépéseimet. Ez persze a kedvezőtlen mintázatokra volt igaz.

Az én sztorim onnan indul, hogy a megfoganásom és születésem miatt két fiatal álmai hullottak porba. Mérgesek voltak egymásra, a szüleikre és a világra. Emiatt engem egy folyamatos, de nem tudatos bűntudat gyötört, és a gyermekéveimben próbáltam láthatatlanná válni, hogy minél kevesebb gondot okozzak. Nem foglalkoztam az igényeimmel. Nem voltak vágyaim, terveim. Önértékelésem is mélyen volt a porban. Csak a fantázia világa és a zenehallgatás jelentett csipetnyi örömet és egyfajta kiteljesedést.

Ezeken keresztül tudtam megélni az érzelmeimet.

És úgy maradtam.

Később pedig nem értettem, hogy miért nincsenek céljaim. Ahogyan azt sem, hogy ha mégis belefogok valamibe, az miért nem sikerül. Nem volt kitartásom. Stresszevővé váltam és rengeteg elkerülő stratégiám lett. Piszok nehéz volt kikapcsolni a kifogásokat.

A trükk végül az lett, hogy elkezdtem felfedezni, hogy hol van a fókuszom. Vagyis újra kellett tanulnom, hogy a fókusz azon legyen, amit szeretnék. Ebből született meg ‘Az Önazonos Nő Iskolája’, amiről itt olvashatod el a részleteket.

Ha szeretnéd megnézni a részleteket, kattints ‘Az Önazonos Nő Iskolája’ gombra!

© 2023 Pántya-Vida Zsuzsa - Minden jog fenntartva | Készítette: DONTWAITFLY